Om bloggen

Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget gleden jeg har av å skrive. Jeg har skrevet dagbok i noen perioder av mitt liv, men ellers har jeg aldri trodd at jeg var «god nok»  Nå skriver jeg  fordi jeg synes det er gir meg mye. Jeg prøver å gi slipp på mange av de hemningene jeg har hatt opp igjennom tiden. Hensikten med denne bloggen er både å skrive om hvordan det er å være utsatt for seksuelle overgrep, men også få fram at man har muligheten å få det bedre. Man velger ikke alltid det som skjer i livet, men vi kan velge hvordan vi håndterer det vonde som vi opplever.  Jeg har jobbet mye med meg selv og strever fortsatt med å bli glad i meg selv. Jeg er på vei og jeg ser at det nytter å kjempe. Jeg kommer både til å skrive om episoder som skjer nå og som har skjedd i fortiden.

Mitt håp er at noen andre kan ha nytte og glede av det jeg skriver. Kanskje er det noen som kjenner seg igjen av det jeg har opplevd og kanskje er det noen som kan ta til seg noen tips for hvordan man kan utvikle seg og gå videre etter å ha opplevd noe traumatisk. Kanskje er det noen som vil utvikle seg og tar nytte av det jeg har gjort og fortsatt gjør.


Reklamer

2 thoughts on “Om bloggen”

 1. Kjære Hanne. Jeg ble grepet med en gang da jeg leste dette…har også vært utsatt for seksuelle overgrep…kan ikke eksakt huske fra hvor gammel jeg var…da jeg har fortrengt det i ca.50 år…..men jeg vil tippe 5-6år gammel og holdt på til jeg var 10 år.
  Det var en onkel(gift med søster til min mor) som utsatte meg for dette som har gjort meg syk mer eller mindre i alle år….jeg fikk vite gjennom Bris ett støttesenter for de som har opplevd misbruk på ett eller annet vis…at mange ggr. setter det seg på lungene eller pusten. Og det har det gjort med meg astma,lungesvulst+lungefortetninger….ja jeg sliter og strir med pust og smerter etter en lungeoperassjon mai 09….da måtte de fjerne nedre lungelapp.
  Jeg har heldigvis vært heldig og fått opphold på Glitreklinikken i 4 uker nå….håper dette kan hjelpe meg med pust har kun 50% lungekap. så den vil jeg gjerne ha forbedret…..Enda jeg går til pskykolog og tankefeltsterapi er det langt igjen….men jeg gir ikke opp!!!! Jeg har masse i ryggsekken og det er ikke noe sesam sesamsvar….men erfart at de som har opplevd dette er de du har connection’ med…..de snakker samme språk om jeg kan si det på den måten.
  Mvh Tone.

  • Kjære Tone, velkommen hit.

   Det er trist å høre at du har opplevd det samme.
   Jeg ønsker deg lykke til med behandling og håper du kan få hjelp. Nei det er ikke en jobb som er fort gjort, men det gjelder å holde ut og tro på at det kommer til å bli bra en dag.
   Jeg heier på deg.

   Stor klem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s