Gjestebok

Velkommen til min side. Meningen med denne gjesteboken er at du kan skrive noen ord om hva som helst. Kanskje vil du skrive litt om hvem du er,  hva du tenker, om det er noe du undrer deg over, ja hva du vil.

Jeg setter stor pris på å høre fra deg.

Reklamer

58 thoughts on “Gjestebok”

 1. Kjære snille, gode, vakre, søte, flotte Hannemor! Så fantastisk herlig det var å se deg igjen på parkeringsplassen i byen dagen før lille julaften, og minst like godt å se deg igjen her. Du er så nydelig, Hanne, både i sinn og skinn 🙂

  Jeg har lest gjennom bloggen din, og jeg synes du er så kjempeflink. Og modig! Det gleder meg å lese at du har kommet så langt som du har! Du føler det muligens ikke slik hver dag, men jeg ser at du er godt igang.

  Jeg er så lei meg for at jeg ikke har vært mer for deg de siste årene. Jeg er så glad i deg og setter virkelig pris på deg, det har jeg alltid gjort. Det vet du jo!

  Det er så mye jeg vil gi deg. Det er så mye jeg skal gi deg. Jeg må bare finne fotfeste selv, noe jeg også er igang med. Ting tar tid, det tok meg så lang tid å innse det. Nå har jeg akseptert det, at jeg ikke styrer tiden. Og snart, snart vil jeg igjen kunne føle glede over små ting. Og glede over å være tilstede for, og ha overskudd til andre.

  Jeg skal begynne med å sende deg mange gode varme tanker hver eneste dag. Hver morgen når du våkner vil jeg du skal tenke at «nå har jeg nettopp mottatt, jeg er i ferd med å få eller nå får jeg ganske snart en hel masse positiv energi fra ho Tanja». Lov meg at du gjør det, Hanne! For jeg skal følge deg, og jeg skal følge bloggen din så ofte det lar seg gjøre heretter.

  Nå har jeg jo tid til det 😉

 2. Vennen min. Takk for dine fine ord, det betyr så mye for meg. Det var godt å snakke med deg på telefon, det blir jo så altfor sjelden. Det fine er at kontakten vi har, er der alltid. Jeg tror vi kan lære mye av hverandre og kanskje være en inspirasjon for hverandre gjennom de oppdagelser vi gjør.

  Ta vare på deg selv, jeg ønsker deg alt godt i 2010.

 3. Kjære Hanne! Jeg ønsker deg og dine alt det beste for det nye året 2010. Ta vare på deg selv og bruk tiden godt. Husk at ingen kan gjøre krav på lykken – den kommer av seg selv der det finnes ekte følelser, rene ord og gode handlinger. Jeg er glad for at jeg får være din venn. Ha en gnistrende flott nyttårsaften!

 4. Takk, det var veldig fint sagt. Vi holder kontakten videre.

 5. Renate Lyse Halseth said:

  Gratulerer med nytt utseende på bloggen din! 🙂 Jeg synes du har en kjempefin blogg. Det du skriver om berører meg masse. Og jeg setter veldig pris på alt du skriver, fordi det får meg til å tenke! Tusen takk for din åpenhet og ditt ekte engasjement. Og din vilje til å se alt det gode!

  Klem fra Renate

  • Takk kjære Renate. Jeg blir så glad for dine innspill og synes det er så spennende at vi kan undre oss sammen og på den måten hjelpe hverandre.

   Klem til deg.

 6. Hei.

  Så har jeg kommet over nok en fin blogg, din blogg. Du skriver mye gjenkjennende, samtidig som du også er opptatt av nåtid. Kommer til å fortsette å lese her.

  Godt Nytt År til deg.

  • Hei Anita og velkommen hit.
   Takk for at du leser. For meg er det godt å vite at andre kan få noe ut av det jeg skriver. Det setter jeg stor pris på.

   Håper 2010 blir et fantastisk godt år for deg…

 7. Kjæreste Hanne.

  Jeg beundrer deg for at du har kommet dit du er i dag og for det pågangsmotet du har…tross dine opplevelser i barndommen. Jeg syns du er tøff og modig, og jeg følger med deg hvor enn du går,kjære Hanne.
  Varme klemmer, L.

  • Kjære Lisbeth.

   Tusen takk for dine nydelige ord. Jeg setter stor pris på deg og kjenner det er godt å vite at du er ved min side.

   Stor klem til deg<3

 8. Hanne-snuppa mi:)
  Gratulerer med «ny» blogg ja:) Den ble kjempefin! Du skriver så mye bra og KLOKT! Jeg får masse ut av å lese innlegga dine, selvom jeg som oftest ikke føler at jeg har noe like klokt å svare…
  Jeg følger med stort sett hver dag og kjenner at jeg gleder meg til å åpne bloggen din!
  Er kjempestolt av deg vennen! Du har kommet så langt og er så reflekterende og positiv:) Jeg ser at du har vokst enormt mye og jeg kjenner i hele meg at du er sterkere:)
  Modig og tøff og mye «vettugt» å skrive om:) Takk for at du blogger og deler ting med oss! Du er unik:)
  Stolt av deg vennen og veldig glad i deg:)

  Klem Alice

  • Takk for din fine kommentar, kjære Alice. Jeg blir så glad for å høre at du leser og at du samtidig kan få noe ut av det.
   Glad i deg vennen.
   Klem til deg.

 9. God helg til deg og din lille familie ❤
  Klem

 10. Du er så dyktig til å skrive! En skulle ønske en kunne gjøre dette selv, for jeg tror det er noe egenterapi i det, og i disse dager hadde det gjort godt. Tenker mye på deg, og dine.

  Klemmer fra Anne-Mari.

  • Tusen takk, det betyr mye for meg. Det hjelper utrolig mye å få utløp for mye av det jeg tenker på. Det er så godt at jeg kan gjøre noe for andre samtidig som jeg hjelper meg selv. Jeg skrev ei stund før jeg turte å fortelle noen om det. Så du kan jo prøve. Opprett en blogg og se om det er noe for deg. Hvis ikke er det jo bare å legge ned, uten at noen vet. Bare en ide.
   Stor klem til deg…

 11. Det er flott at du skriver ,for oss andre som sliter med andre «ting»,du har så mye å gi til alle i det du skriver.
  Å ikke gi opp,ikke tenke,bare stå på,det er ikke enkelt,prøv det den som kan.Det har du…. og det er det som gjør det så herlig å lese det du skriver.Jeg hører mye gjennom ho mamma selvfølgelig,og hun er stolt av deg.Det er hun med rette….Gleder meg å høre mer…
  En liten hilsen om å fortsette å klatre,men du er vel kommet nok høyt nå,så det er bare å fortsette vandringen på den veien du er kommet på….

  • Tusen takk, kjære Anita for din hilsen. Nei det er ikke lett bestandig. Jeg tror det vonde må få plass og bli akseptert så blir kanskje veien lettere å gå.
   Det er godt å høre at du får noe ut av det jeg skriver. Det blir en ekstra motivasjon for meg.
   Stor klem.

 12. Hanne Hanne…
  Vet inte vart jag ska börja… En tanke som slog mig direkt var ändå att man jobbar och umgås med så många människor och ändå vet man så lite om varandra och vad man «bär med sig». Läste din blogg i morse och har sen tänkt på dig hela dagen. Vad stark du är! Otroligt stark. Och vad fantastiskt duktig du är på att skriva!
  Stor stor kram till dig.
  Julia

  • Kära söta snälla Julia.
   Ja du har så rätt. Det kan finnas mycket i bagasjet som man inte vet om. Det betyder mycket för mig att du tycker att jag är stark. Det känns inte så alltid, men i bland kan jag också se det.
   Tack för att du läser.

   Kram:-)

 13. Her er jeg, snikende igjen.
  Du er innmari flink til å skrive. Er veldig glad jeg kom over bloggen din, du har så mye å gi. Litt drahjelp for oss som ikke har kommet oss like langt.
  Du ER og har vært veldig sterk.

  Lita
  http://www.liiita.blogg.no

 14. Oppdaget nettopp bloggen din, og følger deg nå via bloglovin 🙂 Jeg har ikke lest så mye her enda, men jeg måtte bare legge igjen noen ord om at WOW, for en utstråling du har på bildet av deg! Snakk om liv i øynene, ja 🙂

 15. Hei Hanne!

  Ble sittende og lese hele bloggen din fra ord til ord..
  Jeg har ikke opplevd det samme som deg, men mye av det du sier kjenner jeg meg likevel igjen i. Du treffer ihvertfall meg rett i hjertet med mye av det du skriver. Og så ble jeg sittende å tenke på hva jeg skulle skrive til deg. Det er så mye jeg kunne tenkt meg å skrive, men ordene strekker virkelig ikke til.
  Vil bare at du skal vite at jeg rett og slett er takknemlig for å få lese bloggen din. Opplevde både tårer i øyekroken, OG mange smil mens jeg leste.

  Jeg er imponert over at du tør å dele alt det du deler her i bloggen din. Ikke mange fra en liten bygd hadde turt det samme. Du virker som et helt utrolig vakkert menneske. Både på utsiden og innsiden. Tror du blir den perfekte samtalepedagog. Er sikker på at du har masse å gi.
  Heldigvis finnes det ei Hanne som deg her i verden. Og mange er nok veldig takknemlig for nettopp det 🙂

  Håper du fortsetter å skrive. Jeg kommer definitivt til å bli en fast leser.

  Lys og varme fra Lisa

  • Kjære Lisa. og velkommen hit.

   Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er så utrolig snilt av deg. Både at du tar deg tid til å lese og også legge igjen en så nydelig kommentar. Det gjør så godt å høre det du sier, og jeg blir motivert og inspirert til å fortsette å skrive. Det betyr så mye.

   En stor klem til deg.

 16. Stoooooor Kram!!!!:)

 17. Hej Hanne!
  Vad fint du bloggar. Jättebra med 2 min tanke om det som man gjorde bra över dagen. Jag tycker Anthony Robbins och Dale Carnegie är bra på självhjälp.
  Hälsningar från Göteborg,
  Hildur

 18. For en utrolig bra blogg du har! Å se hvor langt du har kommet gir meg HÅP om at jeg selv også en dag kan komme meg videre etter det jeg har opplevd. Veldig motiverende og inspirerende å lese hva du skriver…du har herved en ny fast leser av bloggen din 🙂 Keep up the good work!

  Og forresten, du er fantastisk pen!

  Hilsen fra Tromsø 🙂

  • Kjære Linn. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg blir rørt, glad og stolt av at du sier det. Det er nettopp derfor jeg skriver. Jeg blir så glad når noen kan få noe ut av de opplevelsene jeg har hatt. Det betyr mye for meg.

   Så takk for at du leser og kommenterer, og varmt velkommen tilbake:-)

 19. Hurra!!!!
  Du satte mål, övervann alla hinder och skapade. Du mår ditt bästa och lever väl. Åsa

  • Å, min Åsa! I bland tänker jag på dig och våra sköna promenader. Det kan vara lätt att glömma hur det en gång var. Tack för denna underbara påminnelsen.
   Et mejl är på väg en dag snart.

 20. Hei Hanne!

  Ville bare legge igjen et spor og fortelle at jeg er her ute -i cyberspace, og titter innom deg av og til for å se hvordan du lever.

  Flott å se hvordan bloggen din utvikler seg fra den «spede begynnelsen» den var da jeg var her første gang!

  Fortsatt håper jeg du finner plass til deg for deg -og bare deg, og det du har behov for å være; for deg selv og ikke for andre. Du er sabla god på omsorg, vet du; -sørg godt for deg selv! 😀

  Cyberklemmer!

  • Takk, kjære Maria for fine ord.
   Det er ikke bestandig så lett å bare være meg, det er stadig en utfordring. Men jeg har det i bakhodet, så jeg får bare ikke glemme det.

   Takk for ord, tanker og støtte.
   Klem 🙂

 21. Et STORT og INDERLIG TAKK fra meg som fant bloggen din nå i natt…
  Du aner ikke hva det betydde å lese dine tanker, erfaringer og opplevelser. Har ikke fått lest så mye ennå, men ser frem til å lese mer.

  Har sendt deg en mail. Noe jeg ville si som jeg ikke vil at alle skal se!

  KLEM

  • Tusen takk, Amanda og velkommen hit. Glad du får noe ut av det jeg skriver.
   Takk også for mail, det kommer svar så snart jeg får litt ro rundt meg.

   Klem til deg.

 22. Kjempefin blogg, Hanne 🙂

 23. Fant siden din da jeg lette etter noen med litt samme erfaringer som meg. Tusen takk for at du deler ordene dine med verden. Jeg kommer gjerne inn igjen og leser mer.

  Gode tanker en sen kveld,
  fra en Lilje

  • Så koselig, du er hjertelig velkommen hit. Jeg kommer sterkere tilbake snart med mer skriblerier.
   Ønsker deg en fin kveld 🙂

 24. Katrine said:

  Hei.

  Jeg kom tilfeldig over bloggen din, via en annens og har nå lest og lest.. Jeg er så vanvittig imponert over motet ditt! At du tørr å skrive om dette fryktelig vanskelige temaet og at du tørr å fortelle så åpent hva det gjort og fortsatt gjør med deg.

  Du kommer til å bli en fantastisk samtalepedagog og vil komme til å hjelpe MANGE på din vei. Det er jeg 100% sikker på. Jeg tror du gjør det allerede. Ved å skrive og gi håp til oss som ikke er kommet helt dit enda, om at det er mulig å arbeide seg ut av alt det vonde og få en hverdag hvor alt ikke bare er smerte.

  Jeg måtte ihvertfall skrive en hilsen til deg og takke for at du har skrevet det du har skrevet og delt det du har delt. Du har gitt meg mye å tenke på!

  Hilsen Katrine!

 25. Hei Hanne, fant bloggen din fordi den var anbefalt på et nettsted for seksuelt misbrukte. Den er utrolig sterk og fin og ærlig. Den gir virkelig fremtidshåp for oss som er på ulike steder i prosessen i forhold til den vanskelige fortiden vår.

  Jeg er også på god vei, og jeg kjenner på meg at jeg også i fremtiden kommer til å bruke min erfaring, min styrke og min kjærlighet til å forsøke å hjelpe andre i samme situasjon. Jeg kommer også til å være modig og arbeide med forebygging av seksuelle overgrep i forhold til barn. Som spesialpedagog i en stor kommune vet jeg at jeg kan ha mulighet til å utvikle og få gjennomført et sånt opplegg.

  Jeg står sterk i stormen nå. Og om jeg blåser over ende, så reiser jeg meg igjen. Etter å ha gjort det mange ganger nå, så vet jeg at jeg klarer det. Takk for at du også viser at det er mulig.

  Jeg kommer til å følge bloggen din fremover, Hanne. Og jeg jobber meg fremover i prosessen min, og håper å få til like mye som du har gjort.

  Hilsen Kjersti i Trondheim

  • Kjære Kjersti.
   Takk for en veldig hyggelig kommentar i min gjestebok og velkommen hit.
   Jeg tror at å gjøre noe for å hjelpe andre kan bli en slags ny overlevelsesmekanisme. Jeg vil ikke at det som jeg har blitt utsatt for skal bli stående igjen, jeg vil heller bruke det til å gjøre det jeg kan for å forandre situasjonen for mange andre.

   Jeg er sikker på at du er en kjemperessurs med den utdannelse og jobb som du har.
   Personlige erfaringer i slike yrker synes jeg er undervurdert. Det betyr mye for hvordan man tolker signaler og at man har ideer om hva som kan hjelpe.

   For meg gjelder det å finne en balanse mellom å hjelpe meg selv først og så gi det jeg kan gi. Jeg har litt lett for å havne i den fella at jeg vil hjelpe så mange andre at jeg glemmer meg selv. Den balansen er viktig og så tror jeg at den hjelpen jeg kan gi blir mer ekte og sterk.

   Jeg ønsker deg lykke til. Det er ikke lett når det stormer som verst, men som du sier så går det over. Vi har vært igjennom mye og allikevel står vi her:-)

   Du bor forresten i Norges koseligste by 🙂

 26. Det er alltid litt deilig og litt trist å lese bloggen din. Du aner ikke hvor mye den gir og får en til å tenke.

  Alltid fint å lese den!

  Håper du fortsetter å skrive 🙂

 27. Gratulerer så mye med bryllupsdagen ❤ Tror det blir en flott dag:-)

 28. En god venn said:

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen, kjære Hanne. Du var nydelig – virkelig vakker – i kirka idag! Stor klem 🙂

 29. Hei Hanne:-)
  Så utrolig fint å se at du har en blogg for åpenhet om seksuelle overgrep. Det var nytt for meg.
  Det er stor bruk for sånne som deg, som tør å være åpne.

  Og det bidrar til god mentalhygiene for deg selv. Du kommer til å komme langt med den åpne fremgangsmåten. Og det å gå dypt og nøye inn i ting, for at livet ditt skal gå videre,
  det er virkelig viktig.

  Du kommer ut på den andre siden som en sol:-) Jeg vet. det frigjør så mye energi i deg og omgivelsene rundt deg.

  Forresten sol har du alltid vært, du er jo så vakker og utstråler noe helt eget:-)

  klem fra May Lise

  • Kjære May Lise.

   Tusen takk for de fine ord, det varmer veldig og spesielt at de kommer fra deg. Som jeg skrev på din side, blir jeg så inspirert og glad av å følge deg og det du gjør.

   Og det er så viktig det du sier; livet må gå videre.

   Ønsker deg alt godt.
   Klem 🙂

 30. Hei 🙂

  Så fint du skriver om det å komme seg etter overgrep. Har selv opplevd mye vonde overgrep, finner trøst i bloggen din og det er godt å kjenne seg igjen. Har selv begynt å blogge litt, det hjelper tror jeg. Forsett å skrive, du gir håp ❤

  • Tusen takk, så hyggelig å høre. Det er litt opp og ned med skrivinga for tiden, noen ganger trenger jeg en pause før jeg på nytt kan legge energi på bloggen igjen.

   Takk for at du leser.

 31. Veldig bra blogg du har. Du gir meg et lite håp om at ting kan bli bedre.
  Prøver selv å blogge litt, men skriver mest når jeg er på bånn humørmessig, så blir mer eller mindre bare negativ skriving hos meg.!
  du er flink, stå på videre! 🙂

  • Takk for din kommentar og velkommen hit. Det er viktig at alle sidene ved seksuelle overgrep kommer frem, også de veldig vonde periodene. Så takk for at du skriver om det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s