Stikkord

, , ,

Han sniker seg tilbake, akkurat idet du tror du er kvitt han. Han sitter der på skuldra di og forteller deg hvor dårlig du er. Når du går nedover gaten og folk titter på deg, er han klar for å forklare hvorfor. Han tolker og analyserer alt du sier og gjør, og til og med hva andre gjør mot deg.

Han har et mål; Å holde deg så langt nede som han bare kan. Du skal ikke tro at du fortjener noe annet. Han er så god at han får deg til å tro på det også. Noen ganger sniker han seg til menneskene du har rundt deg. Han får deg til å tro at det er de så mener så mye om deg. Du ser det i tause blikk som blir tolket og plukket fra hverandre. Å være nede kjennes så kjent for deg, at du tror at det er deg, det er der du hører hjemme. Men det stemmer ikke.

Har du tenkt på at denne stemmen som er din aller verste fiende, kan bli din venn. Ikke la han få operere i det skjulte, det er det som gjør han så sterk. Du må se ham i øynene, og du må innse at det er en stemme som har vært med deg kanskje i mange år. Du må se at det er ikke deg, det har faktisk ingenting med deg å gjøre. Det er bare en som later som det er deg, så sterk er han. Hver gang du legger merke til denne stemmen, skal du trekke pusten dypt, si til deg selv at; der var den stemmen igjen og bytt ut med noe positivt om deg selv. Ikke kjemp i mot den, bare se og observer hva den gjør. Han er effektiv, og kan sine saker.

Du fortjenter det beste, innerst inne vet du det, selv om stemmen krangler veldig i mot når du sier noe fint til deg selv.

Du er verdt det ❤

Reklamer